|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zaqqardo
|
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 6:57 pm Temat postu: Lort ov Hardcore Żul z Biedronki [RS] |
|
|
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UpHM9RrCcro&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UpHM9RrCcro&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Link do RepitSzejer:::::
żul wrzuci luz _________________ The Apostasy 2007 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Promaster
|
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 7:17 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | [list=][img][/img][url][/url] [/list] | [url][/url][url][/url]A masz, złodzieju czekolady! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Żul z Biedronki

|
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 8:57 pm Temat postu: CO ZA PLAGIATOR !!! |
|
|
JAKI PLAGIATOR !!! WRZUCILES TEGO LINKA ZANIM JA ZROBILEM TO DZIELO !!! POWIEM PANI I SIE ZBULWERSUJE USUN TO. PRAWDZIWA I JEDYNA WERSJA BRZMI TAK : <ROLING>
Żul z Biedronki
Lort ov Hardcore
(ahaha) Uuuuu, żuuul z Biedronki! (śmiech)
Nie ma tak! Opowiem Ci tak:
Jesteś, nie? W tym, tym, tym...w Biedronce.
Tam, gdzie mieszkamy i powstaliśmy, nie?
Bierzesz..., bierzesz to, kupujesz, potem siadasz...w niedzielę, otwierasz, a tam Żuuul! To nie są żarty! ...że bierzesz, otwierasz, a tam Żuuul...z Biedronki. I to nie są żarty; mówię tak:
Pierwsza rzecz: jeśli teraz jest jakaś druga w nocy i ty na przykład nie masz siły, (chrup) pomyśl sobie o energii (chrup), która jest zawarta w Woli Żula. Już wymiękasz!Kolejny dzień, gdy nie masz na nic siły? Tak!Nie! Nieprawda! Czipsy są dobre - niedobre. Uwolnij się na swoje Hardkorowe Instynkty! Zrób to, a to będzie ciekawe!Nareszcie udało Ci się do tego dotrzeć! I werszcie zaczyna to do Ciebie docie... Nie rób tak!Warszawski menel. Już, już możesz mówić tak: możesz po pierwsze leżeć, możesz pić, możesz trzeźwieć, chodzić też. Są cztery tryby. I tak: (chrup-chrup) po pierwsze: nie obrażaj! Napełnij żulem bełt! Pluje ppppprr, trzecie ppppp! No, bo... Mówię: pppp! Mogę zjeść jednorożca! ppp-ppp Super, że ppp-ppp, 'bre! Ach! Brr! E-och! Już wymiękłeś! Pewnie nie wytrzymałeś obciążenia!Dam Ci taki przykład jednej rzeczy. Proszę: rolling: "Widzę tutaj prawdziwą owcę, jest ona dziełem naszych rąk. Słuchałem jej w stereo *pfff* mózg jej wychodzi i ma tą mordę bardzo nieznośną i dziwną...hyhyhy, występuję w telewizji o czarnej porze UUUU nie mam żadnych dowódów! Dadada ciemna dama tu była -zajmę się tym."
Cisza, cisza, cisza!
HRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Eh, eh, eh, eh! NIE PODOBAŁO MI SIĘ TO. (chichot)
.....:::::Mouth Solo - Tadzio:::::.....
Fajne, dobre, tanie - oddawaj mi to!
PiiiSK
Khrevsu tvahyu gradu tore!
Khrevsu kvatro midvhu piedhvro!
Khrevsu Kristo midhvu v hradro!
Medvro vhtrienn utrah vreghgrho!
Gratulacje Hardkorze, jeśli wytrwałeś ten test! Yhahahaha! (ahaha) Uuuuu, żuuul z Biedronki! (śmiech)
Nie ma tak! Opowiem Ci tak:
Jesteś, nie? W tym, tym, tym...w Biedronce.
Tam, gdzie mieszkamy i powstaliśmy, nie?
Bierzesz..., bierzesz to, kupujesz, potem siadasz...w niedzielę, otwierasz, a tam Żuuul! To nie są żarty! ...że bierzesz, otwierasz, a tam Żuuul...z Biedronki. I to nie są żarty; mówię tak:
Pierwsza rzecz: jeśli teraz jest jakaś druga w nocy i ty na przykład nie masz siły, (chrup) pomyśl sobie o energii (chrup), która jest zawarta w Woli Żula. Już wymiękasz!Kolejny dzień, gdy nie masz na nic siły? Tak!Nie! Nieprawda! Czipsy są dobre - niedobre. Uwolnij się na swoje Hardkorowe Instynkty! Zrób to, a to będzie ciekawe!Nareszcie udało Ci się do tego dotrzeć! I werszcie zaczyna to do Ciebie docie... Nie rób tak!Warszawski menel. Już, już możesz mówić tak: możesz po pierwsze leżeć, możesz pić, możesz trzeźwieć, chodzić też. Są cztery tryby. I tak: (chrup-chrup) po pierwsze: nie obrażaj! Napełnij żulem bełt! Pluje ppppprr, trzecie ppppp! No, bo... Mówię: pppp! Mogę zjeść jednorożca! ppp-ppp Super, że ppp-ppp, 'bre! Ach! Brr! E-och! Już wymiękłeś! Pewnie nie wytrzymałeś obciążenia!Dam Ci taki przykład jednej rzeczy. Proszę: rolling: "Widzę tutaj prawdziwą owcę, jest ona dziełem naszych rąk. Słuchałem jej w stereo *pfff* mózg jej wychodzi i ma tą mordę bardzo nieznośną i dziwną...hyhyhy, występuję w telewizji o czarnej porze UUUU nie mam żadnych dowódów! Dadada ciemna dama tu była -zajmę się tym."
Cisza, cisza, cisza!
HRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Eh, eh, eh, eh! NIE PODOBAŁO MI SIĘ TO. (chichot)
<mlask>
.....:::::Mouth Solo - Tadzio:::::.....
Fajne, dobre, tanie - oddawaj mi to!
PiiiSK
Khrevsu tvahyu gradu tore!
Khrevsu kvatro midvhu piedhvro!
Khrevsu Kristo midhvu v hradro!
Medvro vhtrienn utrah vreghgrho!
<Music by Behemoth - SSS>
Gratulacje Hardkorze, jeśli wytrwałeś ten test! Yhahahaha! _________________ http://www.youtube.com/watch?v=UpHM9RrCcro&feature=response_watch TO JA
http://w123.wrzuta.pl/film/a9sf14J8bVZ/bleach_234_lektor_pl_beta_2.03 A TO MOJE DOKONANIA |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|